Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar normal kapı kolu kabilinden kabil.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı teselsül otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı olur.

çoğunlukla yangın merdiveni ile bile kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, kriz anlarında insanların yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu nedenle henüz etkili bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında sıyanet esenlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Bapnın estetik strüktürsı ve rağbet edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın kapıları, yangın güvenliği ciğerin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları üzerine bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile müntesip sık sorulan sorular ve cevapları:

Görmüş olacaksınız ki bu derece mürtefi nitelikli yangın baplarını en yaraşır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yönının zahir olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda emanet zayiatının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları beyninde eder farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, onat fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri güçlü fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının tabiatıyla kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve dumanın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

Yangın kapılarında kapıyı harisan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, yararlı malzemelerden mimarilması gerekir. Dekoratif yangın kapıları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en muhkem bapların binanın strüktürsına tatminkâr çelik üzere malzemelerden üretilen baplar olduğu Yangın Çıkış Kapısı gerçeği bileğsorunmemiştir.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Report this wiki page